16 november 2014

Ingmar Nordströms

Igår den 15/11 2014 var vi på Kristianopels bygdegård och där visade vi upp ett stycke Masten historia för Kristianopels samhällsförening och Ingmar Nordströms gästade oss och berättade om sitt liv och fick se ett stycke Masten historia och han var mycket nöjd med våran utställning. Ingmar Nordström stannade till vid Masten och han blev tårögd av att se Masten sova i sin stilla sömn och se förfallet kommer närmare och närmare.

Ingmar berättade en historia om Sven Schill och han blev lite tunnhårig uppe på huvudet
och jag sa till honom att du ser äldre ut än mig och då skaffade svenne en tupe som gjorde
att han inte såg så tunnhårad ut. Men som alla vet var Sven glad i brudar och när han hälsade på dom så tog han på tupen som lyftes av i all hast. En dag hos tandläkaren låg Sven ner i stolen och kände att tupen började glida ner och tandläkaren tittade på annat en stund och Svenne tog snabbt sin tupe och lade den i ansiktet och när tandläkaren såg detta så tappade allt han hade i händerna och trodde att Svenne vridit sitt huvud bak och fram men så var det naturligtvis inte.


 

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat gubbar! och självaste Ingmar..en stor upplevelse och tråkigt att han blev så ledsen över Masten men vem blir inte det för det kunde varit en av Sveriges nöjesplatser än idag.

    SvaraRadera
  2. väck upp masten ur sin vila från förfallet det måste gå. Det måste gå finns bara en dans bana kvar (gif)

    SvaraRadera
  3. väck upp masten ur förfallet det måste gå finns bara en utomhus bana kvar

    SvaraRadera